www
Szerkesztő: Clodette Források: Itt
Nyitás: 2016. 11. 29. Böngésző: Chrome

Az oldalon található összes anyagok különféle forrásokból van összegyűjtve, átrendezve és leegyszerűsítve. A képek és a videók a megosztók tulajdonában állnak, mindig meg van jelölve az eredeti feltöltő. A lap nem ellenzi, de nem is támogatja a náci ideológiát, a cél az, hogy egy egyszerűsített, mindent összefoglaló lapon megtalálják a választ a kérdésükre az olvasók.

 
Gyorsmenü
Filmek SS
Indulók Vezetők
Vendégkönyv Log In
 
Legfrissebb
Részletes önéletrajzok
 
A linkek alatt találjátok az egyes személyek részletes önéletrajzát, idézetekkel, képekkel és helyenként videókra illetve filmekre vezető linkekkel. A legfrissebb tartalom mindig megtalálható a főoldalon, de a alábbi linksorban is elérhető.

 

 
Chat

 
Galéria
 
Várható

x Hitlerjugend

x Martin Bormann

x Csehszlovákia elfoglalása

x Molotov-Ribbentrop paktum

x Richard Wagner és Adolf Hitler

x Waffes SS

x Wilhelm Keitel

 
Hónap idézete

„A child laughs when it feels joy and cries when it feels pain. Both things, laughing and crying, it does with its whole heart. We have all become so tall and so clever. We know so much and we have read so much. But one thing we have forgot: to laugh and cry like the children do."- Joseph Goebbels

Még több idézetért kattins ide: LINK

 
elite
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.08.21. 11:03
2017.07.18. 11:18
2017.05.05. 11:03
2017.03.19. 21:43
2017.03.12. 20:25
Friss hozzászólások
 

Főoldal

NSDAP - a kezdetek

2016.12.11. 20:09, Clodette

1918. november 3-án forradalom tört ki Németországban, melynek következtében hat nappal később lemondott II. Vilmos császár. Ezt követően került hatalomra a szociáldemokrata Frederich Eber, illetve a két szociáldemokrata párt összefogásával megalakult weimari koalíció kiadta az új alkotmányt, és megteremtette a Weimari Köztársaságot.

Az új vezetés 1918. november 11-én aláírta Franciaországgal a fegyverszünetet, majd megkezdte az ország rendbetételét, ami a kommunista felkelések leverését jelentette. A baloldali mozgalmak és forradalmak leverésében nagy szerepet játszott a Fekete Reichswehr és a Stahlhelm – mindkettő önkéntes katonai alakulat volt. A németekre kényszerítették a békét, és nem hivatalos katonai szervként segítették a kormány munkáját.

 

Ernst Röhm

2016.12.05. 20:35, Clodette

Ernst Röhm 1887. november 28-án született Münchenben egy bajor kispolgári család harmadik gyermekeként. Miután 1906-ban megszerezte az érettségijét belépett a német hadseregbe. Katonai pályafutását a 10. bajor gyalogsági ezredben kezdte meg, majd 1908-ban hadnaggyá léptették elő. Az első világháború alatt Flandriában és Franciaországban harcolt, ám 1914-ben egy repeszgránát súlyosan megsebesítette. Arca eltorzult, és a műtéti beavatkozás után sem sikerült helyrehozni. Ezt követően visszatért a frontra, ahol ezután még kétszer megsebesült – második alkalommal a verduni csatában. 1916-ban megkapta a Vaskeresztet, majd egy év múlva századossá léptették elő.

 

Adolf Hitler

2016.12.03. 11:31, Clodette

Hitler 1889. április 20-án született Braunau am Inn kisvárosában (Osztrák-Magyar Monarchia területén). Alois Hitler és Klara Pölzl negyedik gyermeke volt. Tisztázatlan volt apai nagyapjának kiléte. Ezt kihasználva látott napvilágot az az elmélet, miszerint Hitler zsidó származású, és a nem ismert nagyapjától eredeztethető a származás. Ezt a történészek cáfolják, ugyanis semmilyen bizonyítékot nem találtak a feltevés mellett.

Apja munkájából kifolyólag sokszor kellett költözniük, így került Linz-be. Kisiskolásként jó tanuló volt, ám 6. osztályos korában megbukott. Ezt az apja elleni lázadásnak tekintette, ugyanis apja azt szerette volna, ha fia nyomdokaiba lép és ő is vámtisztviselő lesz, ám Hitler festő szeretett volna lenni. Apja 1903-as halála után sem változott a tanulmányi eredménye, érettségi előtt kilépett az iskolából.

A bécsi Művészeti Akadémiába kétszer felvételizett sikertelenül, ám ez sem tántorította el attól, hogy festő legyen. Bécs utcáin látképeket festett, amit turisták és kereskedők vásároltak meg. Egyes források szerint az első világháborút megelőző időszakban közel 2000 festményt készített.

Köszöntő

2016.11.29. 19:31, Clodette

Köszöntelek a Harmadik Birodalommal foglalkozó, ismeretterjesztő történelmi portálon!

A portál létrehozásával az elsődleges célom a náci Németország bemutatása, a második világháború németeket és minket – magyarokat -, érintő eseményeinek részletes leírása. Mielőtt bármilyen félreértés történne, az oldal nem áll kapcsolatban egyetlen más portállal sem, nem szimpatizál de nem is tagadja a náci ideológiát, mindössze a bemutatás és ismeretterjesztés céljából jött létre.

A kronológia szempontjából az események időrendi sorrendben lesznek megírva, de hogy a skála színes maradjon, folyamatosan társulnak hozzájuk az egyes személyek bemutatásáról szóló cikkek, illetve maga a párt és a Birodalom felépítésével kapcsolatos leírások. Terveim szerint időnként egy-egy érdekes cikk illetve bejegyzés is felkerül a portálra, emellett indulók eredeti és fordított dalszöveggel is megtalálhatóak lesznek. A vendégkönyvben lehetőségetek van ötletet ajánlani, lelkesen várom, hogy miről olvasnátok szívesen!:)

Remélem, még találkozunk!

Puszi: Clodette

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3