www
Szerkesztő: Clodette Források: Itt
Nyitás: 2016. 11. 29. Böngésző: Chrome

Az oldalon található összes anyagok különféle forrásokból van összegyűjtve, átrendezve és leegyszerűsítve. A képek és a videók a megosztók tulajdonában állnak, mindig meg van jelölve az eredeti feltöltő. A lap nem ellenzi, de nem is támogatja a náci ideológiát, a cél az, hogy egy egyszerűsített, mindent összefoglaló lapon megtalálják a választ a kérdésükre az olvasók.

 
Gyorsmenü
Filmek SS
Indulók Vezetők
Vendégkönyv Log In
 
Legfrissebb
Részletes önéletrajzok
 
A linkek alatt találjátok az egyes személyek részletes önéletrajzát, idézetekkel, képekkel és helyenként videókra illetve filmekre vezető linkekkel. A legfrissebb tartalom mindig megtalálható a főoldalon, de a alábbi linksorban is elérhető.

 

 
Chat

 
Galéria
 
Várható

x Hitlerjugend

x Martin Bormann

x Csehszlovákia elfoglalása

x Molotov-Ribbentrop paktum

x Richard Wagner és Adolf Hitler

x Waffes SS

x Wilhelm Keitel

 
Hónap idézete

„A child laughs when it feels joy and cries when it feels pain. Both things, laughing and crying, it does with its whole heart. We have all become so tall and so clever. We know so much and we have read so much. But one thing we have forgot: to laugh and cry like the children do."- Joseph Goebbels

Még több idézetért kattins ide: LINK

 
elite
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.08.21. 11:03
2017.07.18. 11:18
2017.05.05. 11:03
2017.03.19. 21:43
2017.03.12. 20:25
Friss hozzászólások
 

Főoldal

NSDAP - a kezdetek

2016.12.11. 20:09, Clodette

1918. november 3-án forradalom tört ki Németországban, melynek következtében hat nappal később lemondott II. Vilmos császár. Ezt követően került hatalomra a szociáldemokrata Frederich Eber, illetve a két szociáldemokrata párt összefogásával megalakult weimari koalíció kiadta az új alkotmányt, és megteremtette a Weimari Köztársaságot.

Az új vezetés 1918. november 11-én aláírta Franciaországgal a fegyverszünetet, majd megkezdte az ország rendbetételét, ami a kommunista felkelések leverését jelentette. A baloldali mozgalmak és forradalmak leverésében nagy szerepet játszott a Fekete Reichswehr és a Stahlhelm – mindkettő önkéntes katonai alakulat volt. A németekre kényszerítették a békét, és nem hivatalos katonai szervként segítették a kormány munkáját.

 

Ernst Röhm

2016.12.05. 20:35, Clodette

Ernst Röhm 1887. november 28-án született Münchenben egy bajor kispolgári család harmadik gyermekeként. Miután 1906-ban megszerezte az érettségijét belépett a német hadseregbe. Katonai pályafutását a 10. bajor gyalogsági ezredben kezdte meg, majd 1908-ban hadnaggyá léptették elő. Az első világháború alatt Flandriában és Franciaországban harcolt, ám 1914-ben egy repeszgránát súlyosan megsebesítette. Arca eltorzult, és a műtéti beavatkozás után sem sikerült helyrehozni. Ezt követően visszatért a frontra, ahol ezután még kétszer megsebesült – második alkalommal a verduni csatában. 1916-ban megkapta a Vaskeresztet, majd egy év múlva századossá léptették elő.

 

Adolf Hitler

2016.12.03. 11:31, Clodette

Hitler 1889. április 20-án született Braunau am Inn kisvárosában (Osztrák-Magyar Monarchia területén). Alois Hitler és Klara Pölzl negyedik gyermeke volt. Tisztázatlan volt apai nagyapjának kiléte. Ezt kihasználva látott napvilágot az az elmélet, miszerint Hitler zsidó származású, és a nem ismert nagyapjától eredeztethető a származás. Ezt a történészek cáfolják, ugyanis semmilyen bizonyítékot nem találtak a feltevés mellett.

Apja munkájából kifolyólag sokszor kellett költözniük, így került Linz-be. Kisiskolásként jó tanuló volt, ám 6. osztályos korában megbukott. Ezt az apja elleni lázadásnak tekintette, ugyanis apja azt szerette volna, ha fia nyomdokaiba lép és ő is vámtisztviselő lesz, ám Hitler festő szeretett volna lenni. Apja 1903-as halála után sem változott a tanulmányi eredménye, érettségi előtt kilépett az iskolából.

A bécsi Művészeti Akadémiába kétszer felvételizett sikertelenül, ám ez sem tántorította el attól, hogy festő legyen. Bécs utcáin látképeket festett, amit turisták és kereskedők vásároltak meg. Egyes források szerint az első világháborút megelőző időszakban közel 2000 festményt készített.

Köszöntő

2016.11.29. 19:31, Clodette

Köszöntelek a Harmadik Birodalommal foglalkozó, ismeretterjesztő történelmi portálon!

A portál létrehozásával az elsődleges célom a náci Németország bemutatása, a második világháború németeket és minket – magyarokat -, érintő eseményeinek részletes leírása. Mielőtt bármilyen félreértés történne, az oldal nem áll kapcsolatban egyetlen más portállal sem, nem szimpatizál de nem is tagadja a náci ideológiát, mindössze a bemutatás és ismeretterjesztés céljából jött létre.

A kronológia szempontjából az események időrendi sorrendben lesznek megírva, de hogy a skála színes maradjon, folyamatosan társulnak hozzájuk az egyes személyek bemutatásáról szóló cikkek, illetve maga a párt és a Birodalom felépítésével kapcsolatos leírások. Terveim szerint időnként egy-egy érdekes cikk illetve bejegyzés is felkerül a portálra, emellett indulók eredeti és fordított dalszöveggel is megtalálhatóak lesznek. A vendégkönyvben lehetőségetek van ötletet ajánlani, lelkesen várom, hogy miről olvasnátok szívesen!:)

Remélem, még találkozunk!

Puszi: Clodette

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen